سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت

ساخت وبلاگ

 

معایب انتقال تصویر دوربین مداربسته با تلگرام

 

در پروژه های نصب دوربین مدار بسته، بحث انتقال تصویر یکی از بخش های مهم به حساب می آید. در اصل انتقال تصویر در دوربین مدار بسته به معنای ایجاد امکان را ایجاد می کند که در شرایط مختلف به تصاویر سیستم نظارتی خود دسترسی داشته باشید. این کار عموما توسط اپلیکیشن هایی انجام می شود که مخصوص این کار کدنویسی شده اند و شما کافی است این اپلیکیشن ها را بر روی گوشی خود نصب کنید و در هر زمان و مکانی به راحتی تصاویر سیستم مداربسته خود را مشاهده کنید.

در این مقاله به معایب انتقال تصویر دوربین مداربسته با تلگرام می پردازیم.

 

انتقال تصویر دوربین مداربسته با اپلیکیشن

همانطور که اشاره کردیم برای انتقال تصاویر دوربین مداربسته بر روی موبایل نیاز به اپلیکیشن هایی است که این بستر را برای شما فراهم می کنند. نکته مهم این است که باید از اپلیکیشن هایی استفاده شود که امنیت شما به مخاطره نیفتد و همچنین در شرایط خاص دچار اختلاف عملکردی نشوند.

اپلیکیشن تلگرام در کنار اپلیکیشن های پیام رسان دیگر مانند واتساپ محبوب ترین اپلیکیشن در میان ایرانی ها به حساب می آید و با وجود اینکه این اپلیکیشن در سالهای اخیر فیلتر شده است اما هنوز شمار بسیاری از شهروندان از این اپلیکیشن به صورت روزانه استفاده می کنند. امکانات فوق العاده این اپلیکیشن به همراه تجربه کاربری بسیار عالی از دلایل اقبال عمومی مردم به این اپلیکیشن است و در این میان برای انتقال تصاویر دوربین های مداربسته هم می توان از این اپلیکیشن استفاده کرد.

 

 

روش انتقال تصویر دوربین با موبایل

در مرحله اول برای دریافت تصاویر بر روی موبایل باید دستگاه ضبط تصاویر سیستم مداربسته خود را به شبکه و سپس به مودم متصل کنید. در مرحله بعد اقدام به نصب اپلیکیشن خدمات دهنده تصاویر دوربین مداربسته بر روی تلفن همراه یا تبلت خود می کند. تنظیمات هر اپلیکیشن متفاوت است اما پروسه انجام شده برای انتقال تصاویر در تمام این اپلیکیشن ها مشابه خواهد بود. به طور کلی تصاویر ضبط شده توسط دوربین مداربسته به شکل کدگذاری شده و به شکل فایل های فشرده شده به سروره های اپلیکیشن مورد نظر شما ارسال می شود و سپس این اطلاعات توسط اپلیکیشن نصب شده ترجمه شده و شما می توانید تصاویر را به شکل آنلاین مشاهده کنید. این کار تنها در عرض چند ثانیه انجام می شود.

در این پروسه مقداری از حجم و ترافیک اینترنتی ما نیز که بسیار ناچیز خواهد بود (به دلیل آنکه فایل ها پس از کدگذاری به فایل های نوشتاری تبدیل می گردند) مصرف می گردد و اغلب اطلاعات تصاویر در این فرآیند به صورت بسته های چند کیلوبایتی متنی منتقل خواهد شد.

 

کدگذاری اطلاعات

احتمالا برای شما هم این سوال پیش آمده است چرا اطلاعات برای انتقال به اپلیکیشن کد گذاری می شود . کدگذاری اطلاعات در اصل به دول دلیل عمده انجام می شود:

دلیل اصلی کدگذاری اطلاعات پیش از ارسال، تامین امنیت دیتاها و تصاویر ضبط شده دوربین است. این کدگذاری ها دسترسی هکر ها به اطلاعات شما را سخت می کند و مانع هک شدن دوربین مداربسته در هنگام انتقال دیتا می شوند.

دلیل دوم کدگذاری های انجام شده کاهش حجم فایل ها برای انتقال سریع تر است. اطلاعات تصویری عموما حجم بالایی دارند و در نتیجه انتقال آنها با تاخیر روبرو می شود و حتی ممکن است ساعت ها طول بکشد. با کدگذاری فایل ها حجم تصاویر به فایل های چند کیلوبایتی تبدیل می شود و  در نتیجه هم در زمان انتقال و هم حجم اینترنت مصرفی شما صرفه جویی می شود.

 

معایب انتقال تصویر با تلگرام

]چرا برای انتقال تصاویر دوربین مداربسته نباید از تلگرام استفاده کرد؟ اگر بخواهیم هم از مزیت ها و هم معایب استفاده از تلگرام برای انتقال تصاویر صحبت کنیم شاید بتوان گفت که تنها مزیت استفاده از تلگرام به عنوان اپلیکیشن دریافت کننده تصاویر بر روی موبایل این است که کاربران زیادی داشته و در 90 درصد گوشی های موبایل وجود دارد.اما در مقابل معایب متعددی در استفاده از این اپلیکیشن به عنوان انتقال دهنده تصاویر وجود دارد که در ادامه به چند مورد مهم از معایب انتقال تصویر دوربین مداربسته با تلگرام اشاره می کنیم.

1. با استفاده از تلگرام امنیت اطلاعات تصاویر به خطر می افتد.

2. استفاده از تلگرام باعث می شود تا حجم زیادی از ترافیک اینترنت مصرف شده و سرعت آن نیز به شدت کاهش یابد

3. صرف نظر از دو مورد فوق با استفاده مکرر از تلگرام برای دریافت تصاویر حافظه آن در  مدت زمان بسیار کوتاهی پر شده و گوشی شما را بسیار کند نموده و منجر به هنگ کردن آن می شود.

در پایان باید عنوان کنیم که با توجه به معایب استفاده از تلگرام برای دریافت تصاویر بهتر است که از اپلیکیشن های مخصوص دریافت تصاویر بر روی گوشی خود که اختصاصا برای انجام همین کار طراحی شده اند استفاده نمایید، تا هم امنیت اطلاعات تان به خطر نیفتد و هم در مصرف پهنای باند خود صرفه جویی نمایید.

 

مقالاتی برای مطالعه بیشتر:

قابلیت تشخیص دستکاری (Tamper Detection) در دوربین مداربسته

سنسور PIR چیست؟

تست فلوک Fluke دوربین مداربسته

نصب دوربین مداربسته در هتل

تکنولوژی های جدید در دوربین مداربسته

پهنای باند دوربین مداربسته

سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت...
ما را در سایت سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : پوریا بازدید : 576 تاريخ : يکشنبه 1 اسفند 1400 ساعت: 14:30

 

 

 

دوربین های مداربسته نسل جدید به حدی پیشرفته شده اند که علاوه بر ضبط تصاویر با کیفیت انتظار تجزیه و تحلیل ویدئویی تصاویر در محل به قابلیت های این دوربین های مدار بسته به شکل گسترده ای اضافه شده است. قابلیت هایی مانند تشخیص عبور از خط یا همان (line crossing) ، قابلیت تشخیص چهره، قابلیت تشخیص پلاک اتوموبیل ها و … از جمله مواردی است که به راحتی از عهده این دوربین ها بر می آید. قاعدتا در سیستم های امنیتی که در یک مکان مورد استفاده قرار می گیرند ابتدا باید نیاز های مجموعه بررسی شود و بر اساس آنالیز این نیاز ها اقدام به خریداری و نصب دوربین مدار بسته و دیگر تجهیزات نظارتی بر اساس آن نیاز ها اقدام کرد. در این مطلب می خواهیم توضیحاتی مختصر در خصوص قابلیت تشخیص عبور از خط در دوربین های مداربسته یا قابلیت (line crossing) این دوربین ها به شما ارائه دهیم.

 

 

قابلیت تشخیص عبور از خط (line crossing) یکی از امکانات نرم افزارهای تجزیه و تحلیل ویدئویی استفاده شده در سیستم های نظارتی است. تمام قابلیت های این نرم افزارها به عنوان یک ابزار پیشگیرانه می تواند مدیریت سیستم های امنیتی را تا حد قابل قبولی ارتقا دهد. قابلیت هایی مانند تشخیص چهره، شمارش افراد، تشخیص نفوذ به یک مکان و عبور از خط به شکل گسترده در تمام فضاهای عمومی و سازمان های دولتی و خصوصی در تمام دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. به طول کلی تمام این قابلیت ها را با عنوان ویژگی های تجزیه و تحلیل ویدئویی در سیستم های های پردازش تصویر (Video Content Analytics) می شناسیم که به طور اختصار به عنوان سیستم های VCA نیز معرفی می شوند.

 

 

قابلیت تشخیص عبور اشیا و اشخاص از خط که با عبارت line crossing شناخته می شود برای نظارت دقیق تر بر ورود و خروج افراد در مناطق کم ترافیک از جمله درب های ورودی ساختمان یا بخش های خاصی از ساختمان های اداری که با محدودیت عبور و مرور روبرو هستند، استفاده می شود. این نرم افزار هوشمند به وسیله دوربین های نظارتی مداربسته می تواند ورود انواع سوژه های متحرک انسانی و غیر انسانی را به یک محدوده از پیش تعیین شده تشخیص دهد. همچنین می توان جهت عبور را در این سیستم ها تعریف کرد و دقت سیستم را افزایش داد. برای استفاده از این قابلیت کافی است دوربین های دارای این تکنولوژی را به دستگاه ضبط NVR متصل کنید و تنظیمات پردازش را از طریق این دستگاه فعال کنید.

کاربرد Line Crossing دوربین مدار بسته

بگذارید موارد استفاده از قابلیت line crossing در دوربین های مداربسته را با یک مثال بیشتر توضیح دهیم. فرض کنید یک اتاق در یک ساختمان باید حفاظت شود و تنها افرادی خاص مجوز ورود به این اتاق را دارند. با استفاده از این قابلیت، یک خط فرضی در ابتدا ورودی این اتاق رسم می شود و محدوده ورود را این اتاق تعریف می کنیم.  در این شرایط با عبور اشخاص از این خط فرضی و وارد شدن آنها به اتاق آلارم ها و اخطارهای لازم به مدیریت سیستم نظارتی ارسال می شود.

دوربین های اسمارت دارای قابلیت line crossing در حال حاضر امکان پشتیبانی تا 4 خط فرضی را دارند و همچنین می توان میزان حساسیت این دوربین ها را به شکل دلخواه تنظیم کنید.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

سنسور PIR چیست؟

تست فلوک Fluke دوربین مداربسته

نصب دوربین مداربسته در هتل

تکنولوژی های جدید در دوربین مداربسته

پهنای باند دوربین مداربسته

 
 
سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت...
ما را در سایت سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : پوریا بازدید : 407 تاريخ : يکشنبه 1 اسفند 1400 ساعت: 14:29

 

 

در مکانیزم دوربین های مداربسته سنسورهایی قرار گرفته است که وظیفه تبدیل نور دریافتی از محیط به سیگنال الکتریکی را بر عهده دارند. ایتن سیگنال های الکتریکی در نهایت به صورت تصاویر ویدئویی در حافظه متصل به دوربین ها ضبط می شود. یکی از سنسورهای شناخته شده در دوربین های مدار بسته به چیپ تصویر DIS معروف است. این چیپ تصویر اولین بار توسط شرکت هایک ویژن در سال 2012 مورد استفاده قرار گرفت و این شرکت در سری دوربین های جدید آنالوگ خود در آن سال از این چیپ تصویر استفاده کرد.

 

از نظر عملکردی می توان چنین گفت که سنسور های DIS در حقیقت نسخه ارتقا یافته سنسور های قدیمی CMOS هستند که مشکلات این سنسور ها را برطرف کرده است. در سنسورهای CMOS مهمترین مشکل عدم امکان تصویر برداری با کیفیت در فضاهای کم نور بود که هایک ویژن سعی کرد این مشکل را توسط چیپ تصویر DIS برطرف کند.

چیپ تصویر DIS و نحوه عملکرد آن

چیپ تصویر DIS در دوربین مداربسته مخفف عبارت (Digital Image Stabilization) بوده و به معنی تثبیت کننده دیجیتالی تصویر است. یکی از مشکلات عمده نصب دوربین های مداربسته در فضاهای باز مانند کنار جاده ها و ایستگاه قطار و فرودگاه این است که تصاویر دوربین ها بر اثر تکان های بیرونی تار می شود. تکنولوژی بکار رفته در سنسورهای DIS به شکلی توسعه یافته است که میزان نویز ایجاد شده چنین لرزش هایی را کاهش می دهد و از این طریق تصاویر با کیفیت بهتری توسط دوربین ضبط می شود.

روش کار چیپ تصویر DIS بصورت پیکسلی و فریم به فریم است. این سنسورها تکان های محیطی وارد شده به بدنه دوربین مداربسته که بیشتر ناشی از وزش باد است را تشخیص می دهد. در مرحله بعد دوربین تصاویری پیکسلی از تصویر خارج از این فریم را ایجاد می کند و یک حائل پیکسلی برای آنالیز خود ایجاد می کند تا درنهایت یک تصویر بدون نویز ایجاد کند. هنگامی که دوربین دچار ارتعاش می شود این مکانیزم عمل می کند و دوربین فریم قابل مشاهده را با فریم های تار بدون کاربرد تعویض می کند.

بعد از ارائه سنسور DIS توسط شرکت هایک ویژن، کمپانی داهوا نیز ورژن دیگری از سنسور DIS را عرضه نمود که با نام HDIS خوانده می شود. لازم به ذکر است که این دو سنسور ساخت دو شرکت از لحاظ کیفیتی هیچگونه تفاوتی با یکدیگر ندارند.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

قابلیت تشخیص دستکاری (Tamper Detection) در دوربین مداربسته

سنسور PIR چیست؟

تست فلوک Fluke دوربین مداربسته

نصب دوربین مداربسته در هتل

تکنولوژی های جدید در دوربین مداربسته

پهنای باند دوربین مداربسته

سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت...
ما را در سایت سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : پوریا بازدید : 498 تاريخ : يکشنبه 1 اسفند 1400 ساعت: 14:29